Blogs

Zomerjurkjes voor een vrouwelijke look

Heerlijk dat warme weer, de terrasjes zitten dan ook vol met mensen van verschillende culturen. Glimlachend en soms buiten gewoon vrolijk, gekleed in de meest uiteenlopende stijlen. Dit warme weer vraagt dan ook om luchtige kleding en als je goed om je heen kijkt zie je steeds meer mensen in zomerjurkjes.

Luchtige looks

Vrouwen zijn wat dat aan gaat bevoorrecht op mannen als het zo warm is. Zij verwisselen hun warme spijkerbroek gewoon voor iets lekker luchtigs. En wat zit er nu lekkerder dan een zomerjurkje van een luchtige stof, waarvan de soepele fit je vrouwelijke look nog eens extra bevestigen. Een jurkje waarmee jij opvalt, maar wel één waarin jij je 100% op je gemak voelt.

Trendy 2015

Wat zijn nu de musthave jurkjes van 2015? De zomerjurkjes van 2015 zijn vooral vrolijk van look. De jaren 70 stijl, opvallende kleuren en bloemenprints zijn helemaal in. Bloemen zijn op een bepaalde manier chic en heel erg vrouwelijk. En of je nu kiest voor kleine bloemetjes of juist grote bloemen, een zomerjurkje met bloemenprint is een blijvertje en mag dan ook zeker niet ontbreken in jouw garderobe.

Effen witte jurken zijn helemaal hot. Wit is tegenwoordig niet alleen voor bruidjes, maar ook gewoon op een normale dag te dragen. Witte lange zomerjurken zijn dan ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Voor elke gelegenheid kun je zelf een passende stijl creëren. Zelfs naar een chique etentje kun je een witte maxi dress gemakkelijk aantrekken.

stijlvol en vrouwelijk

Je ziet ook veel effen kleuren langskomen en dan vooral pasteltinten. Lichtgeel, zachtroze of mintgroen vindt je niet alleen in de jurken terug, maar ook in schoenen en allerlei accessoires. Deze pastelkleurige items zijn uiteraard goed te combineren met zwart, wit en grijstinten. Je krijgt al gauw het unieke zomergevoel.

Je kunt ook niet om de sportieve streepjurkjes en zeer kleurrijke en kunstzinnige prints heen of jurkjes met veel kant en een sexy snit. De trend van 2015 is zeer breed georiënteerd.

Strandjurkjes

Het is heerlijk om op een warme zomerdag te genieten van zon, zee en strand. En we geven daar dan ook massaal gehoor aan. Maar wat trek je als vrouw nu voor kleding aan naar het strand? In ieder geval iets wat gemakkelijk zit en dan kies je natuurlijk voor een strandjurk, want dat valt lekker soepel om je lijf en je kunt het gemakkelijk over je bikini dragen. Maar dat is nog niet alles, een strandjurkje flatteert je ook nog eens. Met een grote hoed en een hippe zonnebril is je outfit pas echt af en ben jij er helemaal klaar voor.

de outfit voor het strand

Zomerjurkjes en schoenen

Nog niet zo heel veel jaren geleden droeg je onder een jurk een stel nette schoenen. Maar nu….. nu maakt het eigenlijk helemaal niet meer uit wat je onder een jurk draagt. Je kunt gaan voor high heels, maar je kunt er net zo goed een stel hippe sneakers onder dragen, niets is gek meer tegenwoordig. Een stoere sneaker geeft aan je geklede outfit een speelse uitstraling.